Horsens - en by i vækst

Det er med stor fornøjelse, at vi for 10. år i træk kan byde velkommen til Horsens Bygger i de skønne omgivelser ved Valborgs Vænge, Hatting.

Den flotte opbakning og høje besøgstal gennem de 9 foregående udstillinger, har vakt stor lyst til at bygge videre på succesen. Igen i år er udstillingen dannet i samarbejdet mellem udstykker Horsens Kommune, de 6 udstillere og EDC Ejendoms Centret A/S.

De flotte udstillingshuse er opført i naturskønne omgivelser ved Hatting på Valborgs Vænge. Valborgs Vænge består af 33 parcelhusgrunde, og er første boligvej i udstykningen, hvor der i fremtiden vil blive udstykket flere grunde i området, blandet på modsatte side af Præstemarksvej.
Du finder Valborgs Vænge bare 5 minutters kørsel fra Østjyske Motorvej E45, og udstykningen er beliggende i den østlige del af Hatting. Du kommer til udstykningen via Præstemarksvej, hvorfra der er indkørsel til Valborgs Vænge.

Byggeudstillingen Horsens Bygger er blevet en årlig begivenhed, som mange ser frem til. Udstillingen i 2022 består af 6 forskellige udstillingshuse fra 6 forskellige byggefirmaer. Udstillingen kan besøges hver søndag frem til 30. oktober 2022.
Her er der mulighed for at hente masser af inspiration til boligen - både hvis man er de etablerede husejere, dem der tænker i nybyg, eller dem der allerede er i gang med at bygge nyt hus. Alle huse er virkelig spændende. De har alle hver deres udtryk, både arkitektonisk og funktionalistisk, som giver et bredt indtryk af tidens moderne nybyggeri. Udstillingshusene er flot møbleret fra diverse møbelhuse, hvor man også kan hente inspiration til boligindretning. På udstillingen kan man bl.a. få en uforpligtende snak med repræsentanter fra de forskellige byggefirmaer og høre nærmere om de mange muligheder.