Horsens - en by i vækst

Det er med stor fornøjelse, at vi for 11. år i træk kan byde velkommen til Horsens Bygger i de skønne omgivelser På Biegårds Allé i Hatting.

Den flotte opbakning og høje besøgstal gennem de 10 foregående udstillinger, har vakt stor lyst til at bygge videre på succesen. Igen i år kommet 2 nye byggefirmaer med i udstilling således der i år vil være 8 udstillere til Horsens bygger. Dette er kun lykkes med et godt samarbejde både mellem udstykker Horsens Kommune, de 8 udstillere og EDC Ejendoms Centret A/S.

De flotte udstillingshuse er opført i naturskønne omgivelser ved Hatting på Biegårds Allé. Biegårds Allé består af ?? parcelhusgrunde, og er den 3. boligvej i område, hvor der i fart på byggeriet og tilflytningen. Her kan bl.a. nævnes de øvrige boligveje Kvistvænget og Valborgs Vænge som er beliggende på hver sin side af udstykningen.
Du finder Biegårds Allé bare 5 minutters kørsel fra Østjyske Motorvej E45, og udstykningen er beliggende i den østlige del af Hatting. Du kommer til udstykningen via Præstemarksvej eller fra østerhåbsvej, hvorfra der fra begge sider er indkørsel til Biegårds Allé.

Byggeudstillingen Horsens Bygger er blevet en årlig begivenhed, som mange ser frem til. Udstillingen i 2023 har fået 2 nye byggefirmaer med således udstillingen i  år består af 8 forskellige udstillingshuse fra 8 forskellige byggefirmaer. Udstillingen kan besøges hver søndag frem til 29. oktober 2023.
Her er der mulighed for at hente masser af inspiration til boligen - både hvis man er de etablerede husejere, dem der tænker i nybyg, eller dem der allerede er i gang med at bygge nyt hus. Alle huse er virkelig spændende. De har alle hver deres udtryk, både arkitektonisk og funktionalistisk, som giver et bredt indtryk af tidens moderne nybyggeri. Udstillingshusene er flot møbleret fra diverse møbelhuse, hvor man også kan hente inspiration til boligindretning. På udstillingen kan man bl.a. få en uforpligtende snak med repræsentanter fra de forskellige byggefirmaer og høre nærmere om de mange muligheder.