Hvorfor vælge området ved Hatting

Hatting ligger i et familievenligt kvarter tæt ved Horsens By, og med kort afstand til den Østjyske Motorvej

Hatting er byen for familien, som ønsker at være i et velfungerende og nærværende lokalsamfund. Hatting har alt det en børnefamilie har brug for, og er for dem som ønsker et familieliv i trygge rammer samtidig med at man har let adgang til motorvej E45, er tæt på en større by men ikke mindst at forglemme en smuk natur. Hatting ligger nemlig i et smørhul omringet af det hele.

Efterspørgslen efter nybyggeri i Hatting er stigende og Hatting lokker også en masse tilflyttere til grundet den gode placering.

Hatting har rigtig mange kvaliteter som by, og der bliver gjort meget for at have fokus på byens kvaliteter samt fastholdelse og styrkelse af det rige foreningsliv.

Hatting har en meget velfungerende idrætsforening, som både tilbyder håndbold, fodbold, tennis, badminton, gymnastik m.m. Idrætsanlægget rummer fodboldbaner og en hal, hvor Hattings borgere kan mødes til sport, leg og samvær i fritiden. 

I Hatting er der både SuperBrugsen, Pizzeria, tankstation, forsamlingshus, skole og daginstitution. 

Hatting er velforsynet med små og store stier, som giver gode gåture i hele byen. Byen er omgivet af smuk natur, og ligger i kort afstand til Bygholm Park og Sø.  

Området ligger kun ca. 6 km fra Horsens centrum, som byder på masser af kultur, restauranter og shopping-muligheder. Hattings tætte placering ved motorvej E45 er ideel for dem med arbejde i byer i nord- og sydgående retning. Området er rigtig godt placeret i forhold til mange større byer, da man med en køretid indenfor en time har mulighed for at ramme ca. 800.000 arbejdspladser.