Funktionelt og familievenligt

Velkommen til et velindrettet eurodan-hus med integreret carport. Vinkelhuset er på 162 m² og er opført med facade i blødstrøgne mursten i brune nuancer. Valmede gavle og udhæng giver, sammen med sorte betontagsten og sorte træ/alu vinduer, det klassiske hus et moderne udtryk. 

Fra carporten er der direkte indgang til husets entré og derfra videre til huset praktiske bryggers, så det er nemt at komme tørskoet ind med børn og tasker. 

Centralt i huset findes det store køkken/alrum, hvor den hyggelige alkove delvist adskiller opholdsstue og køkken/alrum. Her er god plads til den moderne families daglige gøremål og uanset, om du laver mad i køkkenet, hygger i stuen eller flader ud i alkoven, er det nemt at være tæt på hinanden. Den lyse opholdsstue er på hele 30 m², og her forvandles den hyggelige hverdagsmøblering nemt til højtider og anledninger med mange gæster. 

Køkken/alrummet har skråloft og store vinduespartier, der sikrer godt lysindfald. Alle lofter er beklædt med lyst Troldtekt, hvilket giver en behagelig rumfornemmelse i hele huset. Køkkenet er indrettet med stilrent, hvidt inventar, der blødes op af fronter med vandrette trælameller i varme toner på køkkenøen mod alrummet. 

Den populære planløsning rummer desuden to gode børneværelser, kontor/gæsteværelse med tilhørende badeværelse, soveværelse med skabsvæg og udgang til haven, samt eget lækkert badeværelse. Badeværelserne er udstyret med væghængte toiletter med skjult cisterne, lyse marmorline bordplader med helstøbte vaske og inventar med samme træfronter som i køkkenet. I forældrebadet er der dobbelt bruseniche og indbygget shampoo-hylde. Gulvene i køkken/alrum, bryggers, entré og i begge badeværelser er belagt med grå 30 x 60 cm klinker, mens der i resten af huset er valgt flotte, lyse akustikgulve. 

Kom og oplev et gennemtænkt vinkelhus, der overalt er indrettet lyst, indbydende og med et tidsvarende materialevalg. 

Besøg eurodan-huse.dk