Flot og multifunktionelt forskudt vinkelhus

Huset set udefra
Huset er et flot multifunktionelt forskudt vinkelhus uden udhæng i kvalitets mursten 2.4.35 – Twilight fra Egernsund tegl. Huset er med sadeltag, opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort alu. 

Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke er lavet i natur skiffer. Huset har desuden en 49 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 825 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

 

Huset set indefra
Kom tørskoet fra det overdækkede indgangsparti med det store glasparti i forlængelse med carporten og ind i husets entre. Her er der direkte adgang til husets bryggers med plads til vasketøj og ikke mindst alt overtøjet. Her er tale om et hus med stor fokus på familiens trivsel i en travl hverdag. Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med depotrum og med plads til leg, hygge og lektier. Køkken/alrummet er et stort lyst rum med store galspartier fra begge sider. Her er direkte forbindelse til stor lys stue og videre til forældreafdelingen med lækkert soveværelse med god skabsplads og tilhørende badeværelse. Pga. husets placering på grunden og optimale indretning, får man et hus med masser af dagslys og plads til den store familie og gæster. 

 

Familieliv
Huset er indrettet med en hel afdeling, hvor den store børnefamilie kan være fælles om leg og hygge i det store multirum, eller man kan være alene i et af de tre gode værelser. Børneafdelingen har også eget badeværelse. 

 

Husets gulve og vægge
På gulve i entré, bryggers og begge badeværelser er der pålagt flotte klinker i 60x60 cm. Der er valgt flotte sildebensgulve i multirum, køkken/alrum, depot, stue og soveværelse. På værelserne er der valgt lækre lyse kvalitetstæpper.

Hele huset har flotte hvide gipslofter. For at sikre en særlig god akustik i husets multirum, køkken/alrum og stue er her opført akustikplader. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

 

Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018. Huset er også udstyret med solcelle anlæg.

Besøg miltonhuse.dk